Wang Yao-Yao について
School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, China について
Ma Haile について
School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, China について
Yan Jing-Kun について
School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, China について
Wang Ke-Di について
School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, China について
Yang Yan について
National Engineering Research Center of Edible Fungi, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, China について
Yang Yan について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Shanghai 201403, China について
Wang Wen-Han について
National Engineering Research Center of Edible Fungi, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, China について
Wang Wen-Han について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Shanghai 201403, China について
Zhang He-Nan について
National Engineering Research Center of Edible Fungi, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, China について
Zhang He-Nan について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Shanghai 201403, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
発酵液 について
最適条件 について
硫酸アンモニウム について
化学組成 について
分子量 について
生体分子 について
抗酸化能 について
ラジカル消去 について
化学構造 について
ウロン酸類 について
有機相 について
菌体外多糖 について
キコブタケ属 について
Phellinus baumiiエキソ多糖類 について
三相分配 について
炭酸ジメチル について
多糖類 について
Phellinus について
エキソ多糖類 について
分配 について
有機相 について
炭酸ジメチル について
三相分配 について