Sato Takafumi について
Department of Material and Environmental Chemistry, Utsunomiya University, Japan について
Takahata Takuya について
Department of Material and Environmental Chemistry, Utsunomiya University, Japan について
Honma Tetsuo について
Department of Industrial System Engineering, National Institute of Technology, Hachinohe College, Japan について
Watanabe Masaru について
Research Center of Supercritical Fluid Technology, Graduate School of Engineering, Tohoku University, Japan について
Watanabe Masaru について
Graduate School of Environmental Studies, Tohoku University, Japan について
Wagatsuma Masayoshi について
Graduate School of Environmental Studies, Tohoku University, Japan について
Matsuda Shiho について
Graduate School of Environmental Studies, Tohoku University, Japan について
Smith Richard Lee Jr. について
Research Center of Supercritical Fluid Technology, Graduate School of Engineering, Tohoku University, Japan について
Smith Richard Lee Jr. について
Graduate School of Environmental Studies, Tohoku University, Japan について
Itoh Naotsugu について
Department of Material and Environmental Chemistry, Utsunomiya University, Japan について
Industrial & Engineering Chemistry Research について
フェノール類 について
メラノイジン について
加水分解 について
食品 について
コーヒー豆 について
熱水抽出 について
褐色 について
分解速度 について
抗酸化能 について
抽出物 について
分解速度論 について
抗酸化剤 について
グリーンコーヒー について
精製プロセス について
反応操作(単位反応) について
グリーン について
コーヒー豆 について
抗酸化化合物 について
水 について
熱抽出 について
3-O-カフェオイルキナ酸 について
分解速度論 について