Huang Zhanrui について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Key Laboratory of Advanced Processing of Aquatic Products of Guangdong Higher Education Institution, Zhanjiang, China について
Wang Yaling について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Key Laboratory of Advanced Processing of Aquatic Products of Guangdong Higher Education Institution, Zhanjiang, China について
Sun Lijun について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Key Laboratory of Advanced Processing of Aquatic Products of Guangdong Higher Education Institution, Zhanjiang, China について
Wang Xiaobo について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Key Laboratory of Advanced Processing of Aquatic Products of Guangdong Higher Education Institution, Zhanjiang, China について
Lu Pengli について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Key Laboratory of Advanced Processing of Aquatic Products of Guangdong Higher Education Institution, Zhanjiang, China について
Liang Guangming について
College of Food Science and Technology, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Safety, Key Laboratory of Advanced Processing of Aquatic Products of Guangdong Higher Education Institution, Zhanjiang, China について
Pang Huanying について
Fisheries College, Guangdong Ocean University, Guangdong Provincial Key Laboratory of Pathogenic Biology and Epidemiology for Aquatic Economic Animals, Key Laboratory of Control for Disease of Aquatic Animals of Guangdong Higher Education Institutes, Zhanjiang, China について
Wu Qinghua について
College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, China について
Gooneratne Ravi について
Department of Wine, Food and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture & Life Sciences, Lincoln University, Lincoln, New Zealand について
Zhao Jian について
School of Chemical Engineering, The University of New South Wales, Sydney, Australia について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
間質組織 について
プロテオミクス について
エネルギー代謝 について
二次元 について
脱着 について
マイコトキシン について
酵素 について
電気泳動 について
タンパク質 について
バイオマーカー について
イオン化 について
筋肉タンパク質 について
質量分析 について
疎水性 について
品質 について
Litopenaeus vannamei について
T-2毒素 について
エビ について
蛋白質品質 について
プロテオミクス について
生肉の品質と処理 について
エビ について
Litopenaeus について
筋肉蛋白質 について
T-2 について
毒素 について
プロテオミクス について
研究 について