Ahmad Aqeel について
Vegetable Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Guangdong Key Laboratory for New Technology Research of Vegetables, Guangzhou, China について
Akram Waheed について
Vegetable Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Guangdong Key Laboratory for New Technology Research of Vegetables, Guangzhou, China について
Shahzadi Iqra について
School of Resource and Environmental Science, Wuhan University, Wuchang, China について
Wang Rui について
Vegetable Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Guangdong Key Laboratory for New Technology Research of Vegetables, Guangzhou, China について
Vegetable Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Guangdong Key Laboratory for New Technology Research of Vegetables, Guangzhou, China について
Bashir Zoobia について
National Laboratory of Solid State Microstructures, Department of Physics, Nanjing University, Nanjing, China について
Jaleel Waqar について
Plant Protection Research Institute Guangdong Academy Agricultural Sciences, Guangzhou, China について
Ahmed Shakeel について
Instituto de Farmacia, Facultad de Ciencias, Universidad Austral de Chile, Campus Isla Teja, Valdivia, Chile について
Tariq Wajeeha について
Institute of Agricultural Sciences, University of the Punjab, Lahore, Pakistan について
Tariq Wajeeha について
Technical and Further Education, Brisbane, Australia について
Li Guihua について
Vegetable Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Guangdong Key Laboratory for New Technology Research of Vegetables, Guangzhou, China について
Wu Tingquan について
Vegetable Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences/Guangdong Key Laboratory for New Technology Research of Vegetables, Guangzhou, China について
Ahmad Yasin Nasim について
Institute of Agricultural Sciences, University of the Punjab, Lahore, Pakistan について
Shafique Shazia について
Institute of Agricultural Sciences, University of the Punjab, Lahore, Pakistan について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
ジカルボン酸 について
生物活性 について
代謝 について
食品分析 について
トマト について
代謝産物 について
品種 について
タンパク質 について
Penicillium について
窒素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
脂肪族アミン について
チオール について
脂肪族カルボン酸 について
含硫アミノ酸 について
第一アミン について
オレフィン化合物 について
脂環式ケトン について
ケト酸 について
芳香族炭化水素 について
防衛 について
Alternaria alternata について
Penicillium oxalicum について
生物活性化合物 について
化学濃縮 について
質量スペクトル解析 について
栄養増強 について
Penicillium oxalicum代謝産物 について
蛋白質プロファイリング について
食品の化学・栄養価 について
植物の生化学 について
ベンゾイミダゾール について
ベンゼン について
ジカルボン酸 について
トマト について
栄養 について
含量 について
真菌 について
攻撃 について
リスク について