Tong Mengmeng について
State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization; International Joint Laboratory on Tea Chemisty and Health Effects, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, P. R. China について
Gao Wanjun について
State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization; International Joint Laboratory on Tea Chemisty and Health Effects, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, P. R. China について
Jiao Weiting について
State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization; International Joint Laboratory on Tea Chemisty and Health Effects, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, P. R. China について
Zhou Jie について
State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization; International Joint Laboratory on Tea Chemisty and Health Effects, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, P. R. China について
Li Yeyun について
State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization; International Joint Laboratory on Tea Chemisty and Health Effects, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, P. R. China について
He Lili について
Department of Food Science, University of Massachusetts, Massachusetts, United States について
Hou Ruyan について
State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization; International Joint Laboratory on Tea Chemisty and Health Effects, School of Tea and Food Science & Technology, Anhui Agricultural University, P. R. China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
代謝 について
木部 について
苗木 について
ふるい部 について
アミノ酸 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
ホスホン酸 について
第二アミン について
グリホサート について
吸収 について
転座 について
代謝 について
流通 について
アミノメチルホスホン酸 について
雑草に対する農薬 について
アミノメチルホスホン酸 について
標的 について
茶 について
植物 について
Camellia について
グリホサート について
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転流 について
代謝 について
分布 について