研究者
J-GLOBAL ID:202001000765212908   更新日: 2024年04月18日

杉野 直輝

スギノ ナオキ | Sugino Naoki
所属機関・部署:
職名: 研究員
論文 (7件):
  • Naoki Sugino, Takashi Watanabe, Hiroaki Kitazawa. Effect of transportation temperature on tomato fruit quality: Chilling injury and relationship between mass loss and a*values. Journal of Food Measurement and Characterization. 2022. Online
  • 江嶋 亜祐子, 杉野 直輝, 渡邊 高志, 北澤 裕明. 貯蔵温度および酸素濃度がハツカダイコンの品質保持に及ぼす影響程度の比較分析. 日本包装学会誌. 2022. 31. 1. 33-41
  • Saki Matsumoto, Naoki Sugino, Takashi Watanabe, Hiroaki Kitazawa. Bioelectrochemical impedance analysis and the correlation with mechanical properties for evaluating bruise tolerance differences to drop shock in strawberry cultivars. EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. 2022
  • Naoki Sugino, Takashi Watanabe, Nobutaka Nakamura, Hiroaki Kitazawa. Electrical and mechanical analysis to evaluate the cultivar difference in strawberries with respect to their bruising sensitivities and mass loss acceleration. Postharvest Biology and Technology. 2021. 175
  • Daniel Z. K. Wambrauw, Yuko Sato, Naoki Sugino, Saki Matsumoto, Hiroaki Kitazawa. Moisture-proof corrugated fibreboard box effectively reduces water loss in lettuce during storage. Journal of Packaging Science and Technology, Japan. 2020. 29. 2. 137-143
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MISC (2件):
  • 杉野直輝, 渡邊高志, 大石麻南登, 佐藤文生, 北澤裕明, 北澤裕明. 収穫時期の違いがブロッコリーの重量減少および黄化発生に及ぼす影響. 日本包装学会誌. 2022. 31. 4
  • 杉野直輝, 渡邊高志, 中村宣貴, 北澤裕明. 長期輸送,貯蔵に適したイチゴ品種選抜方法. 農研機構食品研究部門成果情報(Web). 2021. 2021
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