研究者
J-GLOBAL ID:202001011378161760   更新日: 2024年04月05日

ミタロ オスカー ウィテレ

Mitalo Oscar Witere
所属機関・部署:
職名: Postdoctoral Research Fellow
研究キーワード (5件): Ethylene ,  Gene editing ,  Postharvest Technology ,  Postharvest Physiology ,  Fruit ripening
論文 (18件):
  • Long T. Tran, Koichi Sugimoto, Michael Kasozi, Oscar W. Mitalo, Hiroshi Ezura. Pollination, pollen tube growth, and fertilization independently contribute to fruit set and development in tomato. Frontiers in Plant Science. 2023. 14
  • Oscar W. Mitalo, Seung Wong Kang, Long T. Tran, Yasutaka Kubo, Tohru Ariizumi, Hiroshi Ezura. Transcriptomic analysis in tomato fruit reveals divergences in genes involved in cold stress response and fruit ripening. Frontiers in Plant Science. 2023. 14
  • Abdul H. Kazimi, Oscar W. Mitalo, Azimullah Azimi, Kanae Masuda, Chikara Yano, Takashi Akagi, Koichiro Ushijima, Yasutaka Kubo. 1-Methylcyclopropene Pretreatment in ‘La France’ Pears to Extend Postharvest Life and Maximize Fruit Quality. Horticulture Journal. 2023. 92. 2. 105-114
  • Oscar W. Mitalo, William O. Asiche, Seung W. Kang, Hiroshi Ezura, Takashi Akagi, Yasutaka Kubo, Koichiro Ushijima. Examining the Role of Low Temperature in Satsuma Mandarin Fruit Peel Degreening via Comparative Physiological and Transcriptomic Analysis. Frontiers in Plant Science. 2022. 13
  • T. Furuta, O.W. Mitalo, T. Otsuki, R. Okada, K. Ohashi, K. Masuda, T. Akagi, K. Ushijima, R. Nakano, Y. Kubo. Effect of storage temperature on development of chilling injury and its transcriptome analysis in ‘Fuyu’ persimmon fruit with or without 1-MCP treatment. Acta Horticulturae. 2022. 1338. 1338. 343-350
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MISC (1件):
  • 常盤淑玲, 笠原有加, 土佐康彰, MITALO Witere Oscar, 近藤憂紀, 大槻巧, 大地菜摘, AZIMI Azimullah, DOAN Anh Thu, GALIS Ivan, et al. ‘香粋’キウイフルーツにおける芳香成分と一次代謝産物のGC/MSによる解析. 園芸学研究 別冊. 2018. 17. 2
学歴 (3件):
  • 2017 - 2020 岡山大学 大学院環境生命科学研究科 博士 (農学)
  • 2015 - 2017 岡山大学 大学院環境生命科学研究科 修士 (農学)
  • 2009 - 2013 ジョモ・ケニャッタ・農工大学
受賞 (1件):
  • 2021/11 - 日本学術振興会 外国人特別研究員
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