Lei Suzhen について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zheng Mingjing について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zheng Mingjing について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Chang Qing について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Chang Qing について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhang Yi について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zhang Yi について
China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Science and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Science and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
細菌 について
アミノ酸代謝 について
胆汁酸 について
乳酸桿菌属 について
ぶどう球菌属 について
ミクロフローラ について
病原体 について
ミヤコグサ属 について
Enterococcus について
Salinicoccus について
難消化性澱粉 について
胆汁酸塩 について
Lotus種子抵抗性澱粉 について
腸内細菌叢 について
マウス糞便 について
胆汁酸塩 について
耐性 について
食品の化学・栄養価 について
微生物の生態 について
動物の代謝と栄養一般 について
微生物生理一般 について
胆汁酸塩 について
マウス について
糞便 について
微生物相 について
耐性 について
Lotus について
種子 について
抵抗性澱粉 について