Barbosa da Silva Gabriel Junior について
Department of Plant Science, Research Center of Agricultural Sciences, Campus of Ministro Petronio Portella, Federal University of Piaui, Ininga, Brazil Teresina について
de Mello Prado Renato について
Department of Soils and Fertilizers, Faculty of Agriculture and Veterinary Sciences, Sao Paulo State University Sao Paulo State University (UNESP), School of Agricultural and Veterinarian Sciences, Jaboticabal, Brazil, access pathway Prof. Paulo Donato Castellane, Jaboticabal, Brazil について
Silva Sylvia Leticia Oliveira について
Department of Agronomy, Federal Institute of Maranhao, Pinheiro, Brazil について
Campos Cid Naudi Silva について
Department of Agronomy, Federal University of Mato Grosso do Sul, Campus Chapadao do Sul, Chapadao do Sul, Brazil について
Castellanos Leonides Gonzales について
Department of Agronomy, Universidad de Pamplona, Norte de Santander, Colombia について
Santos Luiz Claudio Nascimento dos について
Department of Soils and Fertilizers, Faculty of Agriculture and Veterinary Sciences, Sao Paulo State University Sao Paulo State University (UNESP), School of Agricultural and Veterinarian Sciences, Jaboticabal, Brazil, access pathway Prof. Paulo Donato Castellane, Jaboticabal, Brazil について
Barreto Rafael Ferreira について
Department of Soils and Fertilizers, Faculty of Agriculture and Veterinary Sciences, Sao Paulo State University Sao Paulo State University (UNESP), School of Agricultural and Veterinarian Sciences, Jaboticabal, Brazil, access pathway Prof. Paulo Donato Castellane, Jaboticabal, Brazil について
Teodoro Paulo Eduardo について
Department of Agronomy, Federal University of Mato Grosso do Sul, Campus Chapadao do Sul, Chapadao do Sul, Brazil について
Journal of Plant Nutrition について
相互作用 について
カリウム について
カルシウム について
マグネシウム について
硝酸塩 について
栄養素 について
乾燥食品 について
パッションフルーツ について
アンモニウムイオン について
植物栄養 について
実生 について
乾物生産 について
葉面積 について
窒素利用効率 について
窒素濃度 について
植物栄養 について
施肥法・肥効 について
イエロー について
パッションフルーツ について
実生 について
栄養 について
成長 について
アンモニウム について
硝酸塩 について
窒素濃度 について
比率 について