Bai Xinyu について
Key Laboratory of Basic Pharmacology of Ministry of Education and Joint International Research Laboratory of Ethnomedicine of Ministry of Education, Zunyi Medical University, Zunyi, Guizhou 563000, China について
Chai Yeewen について
Programme of Industrial Chemistry, Faculty of Science and Natural Resources, University of Malaysia Sabah, Jalan UMS, 88400 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia について
Shi Wanlan について
Key Laboratory of Basic Pharmacology of Ministry of Education and Joint International Research Laboratory of Ethnomedicine of Ministry of Education, Zunyi Medical University, Zunyi, Guizhou 563000, China について
Li Yingying について
Key Laboratory of Basic Pharmacology of Ministry of Education and Joint International Research Laboratory of Ethnomedicine of Ministry of Education, Zunyi Medical University, Zunyi, Guizhou 563000, China について
Zhang Tao について
School of Laboratory Medicine, Zunyi Medical University, Zunyi, Guizhou 563000, China について
Liu Ping について
Key Laboratory of Basic Pharmacology of Ministry of Education and Joint International Research Laboratory of Ethnomedicine of Ministry of Education, Zunyi Medical University, Zunyi, Guizhou 563000, China について
Journal of Functional Foods について
鼻アレルギー について
多糖類 について
感作 について
食品成分 について
血清中濃度 について
アジア について
卵白アルブミン について
鼻粘膜 について
炎症反応 について
SOCS3 について
mRNA発現 について
インターロイキン17 について
好酸球数 について
免疫修飾 について
Th17細胞 について
アレルギー性鼻炎 について
免疫調節 について
Lonicera japonica多糖類 について
オボアルブミン について
鼻粘膜 について
脂質の代謝と栄養 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
細胞生理一般 について
多糖類 について
BALB について
マウス について
Th17細胞 について
調節 について
オボアルブミン について
誘発 について
アレルギー性鼻炎 について
減弱 について