Bao Hongduo について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Bao Hongduo について
College of Forestry, Nanjing Forestry University, Nanjing, 210037, China について
Bao Hongduo について
Discipline of Microbiology, School of Life Sciences, College of Agriculture, Engineering and Science, University of KwaZulu-Natal, Westville Campus, Private Bag X54001, Durban, 4000, South Africa について
Bao Hongduo について
Discipline of Microbiology, School of Life Sciences, College of Agriculture, Engineering and Science, University of KwaZulu-Natal, Pietermaritzburg Campus, Private Bag X01, Pietermaritzburg, 3201, South Africa について
Zhou Yan について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Shahin Khashayar について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Zhang Hui について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Cao Fuliang について
College of Forestry, Nanjing Forestry University, Nanjing, 210037, China について
Pang Maoda について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Zhang Xuhui について
College of Forestry, Nanjing Forestry University, Nanjing, 210037, China について
Zhu Shujiao について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Olaniran Ademola について
Discipline of Microbiology, School of Life Sciences, College of Agriculture, Engineering and Science, University of KwaZulu-Natal, Westville Campus, Private Bag X54001, Durban, 4000, South Africa について
Schmidt Stefan について
Discipline of Microbiology, School of Life Sciences, College of Agriculture, Engineering and Science, University of KwaZulu-Natal, Pietermaritzburg Campus, Private Bag X01, Pietermaritzburg, 3201, South Africa について
Wang Ran について
Institute of Food Safety and Nutrition, Key Lab of Food Quality and Safety of Jiangsu Province-State Key Laboratory Breeding Base, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Nanjing, 210014, China について
Microbiological Research について
動物 について
遺伝子 について
抗生物質 について
致死量 について
バクテリオファージ について
脾臓 について
溶菌 について
ゲノム について
感染症 について
病原性 について
サルモネラ属 について
農場 について
公衆衛生 について
病原体 について
DNA組換 について
腸炎菌 について
溶菌ファージ について
ゲノム について
ファージ療法 について
効力 について
感染制御 について
感染症・寄生虫症一般 について
微生物生理一般 について
遺伝子の構造と化学 について
マウス について
致死性 について
Salmonella について
感染症 について
治療 について
溶菌 について
ファージ について
ゲノム について