Xue Yanfeng について
Laboratory of Gastrointestinal Microbiology, Jiangsu Key Laboratory of Gastrointestinal Nutrition and Animal Health, College of Animal Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Xue Yanfeng について
National Center for International Research on Animal Gut Nutrition, National Experimental Teaching Demonstration Center of Animal Science, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Guo Changzheng について
Laboratory of Gastrointestinal Microbiology, Jiangsu Key Laboratory of Gastrointestinal Nutrition and Animal Health, College of Animal Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Guo Changzheng について
National Center for International Research on Animal Gut Nutrition, National Experimental Teaching Demonstration Center of Animal Science, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Laboratory of Gastrointestinal Microbiology, Jiangsu Key Laboratory of Gastrointestinal Nutrition and Animal Health, College of Animal Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
National Center for International Research on Animal Gut Nutrition, National Experimental Teaching Demonstration Center of Animal Science, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhu Weiyun について
Laboratory of Gastrointestinal Microbiology, Jiangsu Key Laboratory of Gastrointestinal Nutrition and Animal Health, College of Animal Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Zhu Weiyun について
National Center for International Research on Animal Gut Nutrition, National Experimental Teaching Demonstration Center of Animal Science, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Mao Shengyong について
Laboratory of Gastrointestinal Microbiology, Jiangsu Key Laboratory of Gastrointestinal Nutrition and Animal Health, College of Animal Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Mao Shengyong について
National Center for International Research on Animal Gut Nutrition, National Experimental Teaching Demonstration Center of Animal Science, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Biochimica et Biophysica Acta について
細胞情報伝達 について
脂質代謝 について
栄養失調 について
エステル化 について
遺伝子 について
ダウンレギュレーション について
トリグリセリド について
脂肪酸 について
リン について
肝細胞 について
胎児 について
ヒト について
ホメオスタシス について
妊娠後期 について
RNA【核酸】 について
栄養不足 について
脂肪酸 について
β-ヒドロキシ酪酸 について
PPAR/RXRAシグナル伝達 について
肝細胞 について
遺伝子発現 について
脂質の代謝と栄養 について
シグナル伝達 について
母親 について
栄養不足 について
ヒツジ について
モデル について
肝臓 について
非エステル化脂肪酸 について
調節 について