Zheng Xuejun について
Department of Chemistry, College of Chemistry and Chemical Engineering, The MOE Key Laboratory of Spectrochemical Analysis and Instrumentation, Xiamen University, P.R. China について
Liu Weidong について
Department of Chemistry, College of Chemistry and Chemical Engineering, The MOE Key Laboratory of Spectrochemical Analysis and Instrumentation, Xiamen University, P.R. China について
Liu Ziyan について
Department of Chemistry, College of Chemistry and Chemical Engineering, The MOE Key Laboratory of Spectrochemical Analysis and Instrumentation, Xiamen University, P.R. China について
Zhao Yibing について
Department of Chemistry, College of Chemistry and Chemical Engineering, The MOE Key Laboratory of Spectrochemical Analysis and Instrumentation, Xiamen University, P.R. China について
Wu Chuanliu について
Department of Chemistry, College of Chemistry and Chemical Engineering, The MOE Key Laboratory of Spectrochemical Analysis and Instrumentation, Xiamen University, P.R. China について
Bioconjugate Chemistry について
チオール について
ペプチド について
タンパク質 について
バクテリオファージ について
シクロペプチド について
環化反応 について
生体適合性 について
ペプチドライブラリー について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
含硫アミノ酸 について
第一アミン について
BCL-2 について
環状 について
蛋白質・ペプチド一般 について
環状ペプチド について
ライブラリー について
開発 について
ペプチド について
生体適合性 について
環化 について