Liu Xun について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Liu Xun について
College of Agronomy and Biotechnology, Southwest University, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement for Tuber and Root Crops in Chongqing, Chongqing 400715, PR China について
Chen Lin について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Chen Lin について
Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Horticultural Crops (South China), Ministry of Agriculture and Rural Affairs, College of Horticulture, South China Agricultural University, Guangzhou 510642, PR China について
Shi Weiling について
College of Agronomy and Biotechnology, Southwest University, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement for Tuber and Root Crops in Chongqing, Chongqing 400715, PR China について
Xu Xuan について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Li Zhijing について
College of Agronomy and Biotechnology, Southwest University, Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement for Tuber and Root Crops in Chongqing, Chongqing 400715, PR China について
Liu Tengfei について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Xie Conghua について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Nie Bihua について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Song Botao について
Key Laboratory of Horticultural Plant Biology (HZAU), Ministry of Education, Key Laboratory of Potato Biology and Biotechnology, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, PR China について
Food Chemistry について
低温 について
ジャガイモ について
加水分解 について
遺伝 について
遺伝子 について
遺伝子型 について
澱粉 について
冷蔵 について
相互変換 について
塊茎 について
甘味 について
転写因子 について
トランスクリプトーム について
調節因子 について
可溶性糖 について
ジャガイモ について
比較トランスクリプトーム について
冷間誘起スイートニング について
澱粉-糖相互変換 について
野菜とその加工品 について
穀類とその製品一般 について
トランスクリプトーム について
低温 について
誘導 について
スイートニング について
能力 について
対照 について
ジャガイモ について
遺伝子型 について
澱粉 について
糖 について
相互変換 について