Feng Tao について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No. 100 Hai Quan Road, Shanghai 201418, PR China について
Hu Zhongshan について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No. 100 Hai Quan Road, Shanghai 201418, PR China について
Tong Yanzun について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No. 100 Hai Quan Road, Shanghai 201418, PR China について
Yao Lingyun について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No. 100 Hai Quan Road, Shanghai 201418, PR China について
Zhuang Haining について
Institute of Edible Fungi, Shanghai Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South), Ministry of Agriculture, National Engineering Research Center of Edible Fungi, National R&D Center for Edible Fungi Processing, Shanghai, 201403, PR China について
Zhu Xiao について
Research Computing, Information Technology at Purdue(ITaP), Department of Agricultural and Biological Engineering, Purdue University, West Lafayette, IN 47907 USA について
Song Shiqing について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No. 100 Hai Quan Road, Shanghai 201418, PR China について
School of Perfume and Aroma Technology, Shanghai Institute of Technology, No. 100 Hai Quan Road, Shanghai 201418, PR China について
Faculty of Health and Environmental Sciences, Auckland University of Technology, New Zealand について
Heliyon について
最適化 について
加水分解 について
タンパク質 について
誘引剤 について
嗜好性 について
動物タンパク質 について
揮発分 について
マッシュルーム について
マツオウジ属 について
きのこ について
脂肪酸 について
薬物 について
窒素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
ラクトン について
酵素加水分解 について
食品分析 について
誘引剤 について
嗜好性 について
フレーバー分析 について
異なる蛋白質源 について
動物の生化学 について
動物飼養一般 について
食品蛋白質 について
生体物質一般 について
γ-ブチロラクトン について
イヌ について
食物 について
誘引物質 について
キノコ について
Lentinus について
ゴミムシ について
Tenebrio について
調製 について
評価 について