Liang Qian について
Key Laboratory of Ministry of Education for Medicinal Resource and Natural Pharmaceutical Chemistry, College of Life Sciences, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Wang Xingyu について
Shaanxi Engineering Laboratory for Food Green Processing and Safety Control, College of Food Engineering and Nutritional Science, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Yang Shuo について
Department of Material Science and Engineering, Queen Mary University of London Engineering School, Northwestern Polytechnical University, Xi’an, China について
Yu Linhong について
Key Laboratory of Ministry of Education for Medicinal Resource and Natural Pharmaceutical Chemistry, College of Life Sciences, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Gao Qiaohui について
Key Laboratory of Ministry of Education for Medicinal Resource and Natural Pharmaceutical Chemistry, College of Life Sciences, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Yang Xingbin について
Key Laboratory of Ministry of Education for Medicinal Resource and Natural Pharmaceutical Chemistry, College of Life Sciences, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Yang Xingbin について
Shaanxi Engineering Laboratory for Food Green Processing and Safety Control, College of Food Engineering and Nutritional Science, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Zhao Yan について
Key Laboratory of Ministry of Education for Medicinal Resource and Natural Pharmaceutical Chemistry, College of Life Sciences, Shaanxi Normal University, Xi’an, China について
Journal of Food Biochemistry について
ラジカル について
多糖類 について
果物 について
抗腫瘍作用 について
抗腫瘍薬 について
腫瘍細胞 について
ヒト について
副作用 について
薬物療法 について
生物活性 について
細胞毒性 について
結腸腫瘍 について
アポトーシス について
抗酸化活性 について
結腸直腸癌 について
抗酸化剤 について
抗腫瘍活性 について
免疫活性化 について
多糖類 について
Ziziphus jujube cv.Goutouzao について
食品の化学・栄養価 について
微生物の生化学 について
Ziziphus について
CV について
酸化 について
多糖類 について
キャラクタリゼーション について
免疫 について
細胞活性化 について
ヒト について
結腸直腸癌 について
LoVo細胞 について
腫瘍 について
抑制効果 について