Nakagawa Yuko S. について
Division of Chemical Engineering and Biotechnology, National Institute of Technology, Ichinoseki College, Iwate, Japan について
Kudo Madoka について
Division of Chemical Engineering and Biotechnology, National Institute of Technology, Ichinoseki College, Iwate, Japan について
Onodera Reiya について
Division of Chemical Engineering and Biotechnology, National Institute of Technology, Ichinoseki College, Iwate, Japan について
Ang Lily Zuin Ping について
Division of Chemical Engineering and Biotechnology, National Institute of Technology, Ichinoseki College, Iwate, Japan について
Watanabe Takeshi について
Faculty of Agro-Food Science, Niigata Agro-Food University, Niigata, Japan について
Totani Kazuhide について
Division of Chemical Engineering and Biotechnology, National Institute of Technology, Ichinoseki College, Iwate, Japan について
Eijsink Vincent. G. H. について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, NMBU-Norwegian University of Life Sciences, Norway について
Vaaje-Kolstad Gustav について
Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science, NMBU-Norwegian University of Life Sciences, Norway について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
酸化 について
相互作用 について
酵素 について
加水分解 について
可溶化 について
多糖類 について
基質 について
溶菌 について
キチン について
酸化還元反応 について
キチナーゼ について
モノオキシゲナーゼ について
β-キチン について
ストレプトマイセス属 について
微生物 について
放線菌目 について
Streptomyces について
溶解多糖類モノオキシゲナーゼ について
キチン について
キチナーゼ について
Streptomyces riseus について
酵素一般 について
変異 について
キチン について
活性 について
溶菌 について
多糖類 について
モノオキシゲナーゼ について
分析 について