Okahisa Toshiya について
Department of General Medicine and Community Health Science, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Sogabe Masahiro について
Department of General Medicine and Community Health Science, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Nakagawa Tadahiko について
Department of Health and Nutrition, Nursing Dietetics Department, The University of Shimane, Izumo, Japan について
Tanaka Kumiko について
Department of Gastroenterology and Oncology, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Tomonari Tetsu について
Department of Gastroenterology and Oncology, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Taniguchi Tatsuya について
Department of Gastroenterology and Oncology, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Takahashi Akira について
Department of Preventive Environment and Nutrition, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Kinouchi Yohsuke について
Department of Electrical and Electronic Engineering, Institute of Socio Techno Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Nishioka Junji について
Course of Medical Science, Graduate School of Medical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Igata Naoki について
Faculty of Medicine, Student Lab, Tokushima University, Tokushima, Japan について
Yanagawa Hiroaki について
Clinical Trial Center for Developmental Therapeutics, Tokushima University Hospital, Tokushima, Japan について
Komatsu Takatoshi について
Department of Clinical Engineering, Division of Clinical Technology, Tokushima University Hospital, Tokushima, Japan について
Ohnishi Yoshiaki について
Department of Clinical Engineering, Division of Clinical Technology, Tokushima University Hospital, Tokushima, Japan について
Fukuhara Masashi について
Dialysis Center, Shikoku Central Hospital of the Mutual Aid Association of Public School Teachers, Shikokuchuo, Japan について
Ishikawa Masashi について
Dialysis Center, Shikoku Central Hospital of the Mutual Aid Association of Public School Teachers, Shikokuchuo, Japan について
Shibata Hiroshi について
Department of Gastroenterology, Tokushima Prefectural Central Hospital, Tokushima, Japan について
Shinomiya Hirohiko について
Department of Gastroenterology, Yoshinogawa Medical Center, Yoshinogawa, Japan について
Nakasono Masahiko について
Department of Internal Medicine, Tsurugi Municipal Handa Hospital, Tsurugi, Japan について
Kishi Fumiko について
Department of Internal Medicine, Tokushima Municipal Hospital, Tokushima, Japan について
Komai Keiko について
Medical Device Business Division, Takatori Corporation, Kashihara, Japan について
Tatsuki Yayoi について
Medical Device Business Division, Takatori Corporation, Kashihara, Japan について
Murashima Toru について
Medical Device Business Division, Takatori Corporation, Kashihara, Japan について
Deguchi Yoshihiro について
Medical Device Business Division, Takatori Corporation, Kashihara, Japan について
Aramaki Hiroshi について
Medical Device Business Division, Takatori Corporation, Kashihara, Japan について
Fukumitsu Hideyuki について
Medical Device Business Division, Takatori Corporation, Kashihara, Japan について
Takayama Tetsuji について
Department of Gastroenterology and Oncology, Institute of Biomedical Sciences, Tokushima University Graduate School, Tokushima, Japan について
Artificial Organs について
加工時間 について
オペレータ について
濾過装置 について
アルブミン について
体温 について
タンパク質 について
免疫グロブリンG について
ヒューマンエラー について
流速 について
放射線量 について
自己調節 について
腹水 について
ダウンサイジング について
安全対策 について
回収率 について
時間 について
加工条件 について
条件 について
滲出液 について
腫ようの治療一般 について
臨床治療学 について
細胞 について
濃縮 について
腹水 について
注入 について
療法 について
マルチ について
ローラーポンプ について
濾過 について
濃縮装置 について
開発 について