Karra Sirine について
Laboratory of Analysis Valorisation and Food Safety, Department of Biology, National School of Engineers of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia について
Sebii Haifa について
Laboratory of Analysis Valorisation and Food Safety, Department of Biology, National School of Engineers of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia について
Bouaziz Mohamed Ali について
Laboratory of Analysis Valorisation and Food Safety, Department of Biology, National School of Engineers of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia について
Blecker Christophe について
Laboratory of Food Science and Formulation, Faculty of Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liege, Liege, Belgium について
Attia Hamadi について
Laboratory of Analysis Valorisation and Food Safety, Department of Biology, National School of Engineers of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia について
Besbes Souhail について
Laboratory of Analysis Valorisation and Food Safety, Department of Biology, National School of Engineers of Sfax, University of Sfax, Sfax, Tunisia について
Besbes Souhail について
Laboratory of Food Science and Formulation, Faculty of Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liege, Liege, Belgium について
Journal of Food Processing and Preservation について
粉体 について
官能検査 について
消費者 について
食品 について
野菜 について
灰分 について
生地 について
ビスケット について
食品分析 について
タンパク質 について
ファリノグラフ について
無機質 について
栄養価 について
ナツメヤシ について
食物繊維 について
官能特性 について
食品の品質 について
食品の分析 について
ナツメヤシ について
花粉 について
ビスケット について
官能的品質 について
取込 について