Kozuka Miyuki について
Department of Health and Nutrition, Faculty of Human Science, Hokkaido Bunkyo University, Eniwa, Hokkaido, 061-1449, Japan について
Yamane Takuya について
Center for Research and Development Bioresources, Research Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8570, Japan について
Yamane Takuya について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8531, Japan について
Yamane Takuya について
Institute of Food Sciences, Nakagaki Consulting Engineer and Co., Ltd, Sakai, Osaka, 593-8328, Japan について
Imai Momoko について
Center for Research and Development Bioresources, Research Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8570, Japan について
Imai Momoko について
Faculty of Human Development, Department of Food and Nutrition Management Studies, Soai University, Osaka, Osaka, 559-0033, Japan について
Imai Momoko について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Comprehensive Rehabilitation, Osaka Prefecture University, Habikino, Osaka, 583-8555, Japan について
Handa Satoshi について
Center for Research and Development Bioresources, Research Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8570, Japan について
Handa Satoshi について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8531, Japan について
Takenaka Shigeo について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Comprehensive Rehabilitation, Osaka Prefecture University, Habikino, Osaka, 583-8555, Japan について
Sakamoto Tatsuji について
Center for Research and Development Bioresources, Research Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8570, Japan について
Sakamoto Tatsuji について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8531, Japan について
Ishida Tetsuo について
Department of Chemistry, Biology and Marine Science, Faculty of Science, University of the Ryukyus, Nishihara, Okinawa, 903-0213, Japan について
Inui Hiroshi について
Center for Research and Development Bioresources, Research Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8570, Japan について
Inui Hiroshi について
Department of Applied Life Sciences, Graduate School of Comprehensive Rehabilitation, Osaka Prefecture University, Habikino, Osaka, 583-8555, Japan について
Yamamoto Yoshio について
Iga Research Institute, Iga Regional Satellite Campus, Mie University, Iga, Mie, 518-0131, Japan について
Nakagaki Takenori について
Institute of Food Sciences, Nakagaki Consulting Engineer and Co., Ltd, Sakai, Osaka, 593-8328, Japan について
Nakano Yoshihisa について
Center for Research and Development Bioresources, Research Organization for Research Promotion, Osaka Prefecture University, Sakai, Osaka, 599-8570, Japan について
Food Bioscience について
レダクターゼ について
配糖体 について
逆相クロマトグラフィー について
イオン交換クロマトグラフィー について
LDLコレステロール について
HMG-CoAレダクターゼ阻害剤 について
律速 について
HMG-CoAレダクターゼ について
単離 について
血清 について
補酵素 について
酵素 について
液体クロマトグラフィー について
ジュース飲料 について
ヒト について
Aronia について
Aroniaメラノocarpa について
HMG-CoAレダクターゼ阻害剤 について
ペツニジン について
デルフィニジン について
食品の化学・栄養価 について
野菜とその加工品 について
食品蛋白質 について
HMG-CoAレダクターゼ阻害剤 について
単離 について