Kebede Haftom について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences /Key Laboratory of Agro-Products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing, 100193, PR China について
Kebede Haftom について
Department of Biology, College of Natural and Computational Sciences, Aksum University, Axum, Ethiopia について
Liu Xiumin について
Research and Development Center of Food Engineering, Hebei Jiaotong Vocational and Technical College, Shijiazhuang, 050035, PR China について
Jin Jing について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences /Key Laboratory of Agro-Products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing, 100193, PR China について
Xing Fuguo について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences /Key Laboratory of Agro-Products Quality and Safety Control in Storage and Transport Process, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Beijing, 100193, PR China について
Food Control について
動物 について
Fusarium について
Penicillium について
食品汚染 について
催奇形性 について
二次代謝産物 について
合併症 について
Aspergillus について
免疫抑制 について
食品 について
マイコトキシン について
ヒト について
発癌性 について
チェーン について
アフラトキシン について
変異誘発 について
食品の汚染 について
アフリカ について
食品 について
飼料 について
マイコトキシン汚染 について
現状 について