Yilmaz-Turan Secil について
Division of Glycoscience, Department of Chemistry, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Jimenez-Quero Amparo について
Division of Glycoscience, Department of Chemistry, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Menzel Carolin について
Division of Glycoscience, Department of Chemistry, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
de Carvalho Danila Morais について
Department of Fibre and Polymer Technology, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
de Carvalho Danila Morais について
Department of Food and Nutrition, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Helsinki, Helsinki, Finland について
Lindstrom Mikael E. について
Department of Fibre and Polymer Technology, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Lindstrom Mikael E. について
Wallenberg Wood Science Center, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Sevastyanova Olena について
Department of Fibre and Polymer Technology, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Sevastyanova Olena について
Wallenberg Wood Science Center, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Moriana Rosana について
Department of Fibre and Polymer Technology, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Moriana Rosana について
RISE Bioeconomy, Research Institutes of Sweden, Stockholm, Sweden について
Moriana Rosana について
Department of Molecular Sciences, SLU Swedish University of Agricultural Sciences, Uppsala, Sweden について
Vilaplana Francisco について
Division of Glycoscience, Department of Chemistry, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Vilaplana Francisco について
Wallenberg Wood Science Center, School of Engineering Sciences in Chemistry, Biotechnology and Health, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden について
Carbohydrate Polymers について
機械的性質 について
酸素 について
アセチル化 について
コムギ について
ふすま について
可塑化 について
胚乳 について
生物活性 について
糖アルコール について
フェノール類 について
オレフィン化合物 について
不飽和カルボン酸 について
フェノールエーテル について
アラビノキシラン について
小麦ふすま について
バリアフィルム について
抗酸化活性 について
アルカリ抽出 について
アラビノキシラン について
小麦ふすま について
亜臨界水抽出 について
フェルラ酸 について
アセチル化 について
バリア特性 について
抗酸化活性 について
多糖類 について
小麦ふすま について
アラビノキシラン について
アセチル化 について