Guo Lingling について
State Key Lab of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Guo Lingling について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Wu Xiaoling について
State Key Lab of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Wu Xiaoling について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Cui Gang について
YanCheng Teachers University, People’s Republic of China について
Song Shanshan について
State Key Lab of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Song Shanshan について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Kuang Hua について
State Key Lab of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Kuang Hua について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Xu Chuanlai について
State Key Lab of Food Science and Technology, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
Xu Chuanlai について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Jiangsu, People’s Republic of China について
ACS Omega について
食品安全性 について
定量分析 について
乳房 について
スクリーニング について
ハプテン について
定量的分析 について
抗体 について
モノクローナル抗体 について
検出限界 について
最適条件 について
ドック について
液体クロマトグラフィー について
免疫クロマトグラフィー について
金コロイド について
包装材料 について
細胞生理一般 について
酵素の応用関連 について
オキサジン について
ニワトリ について
乳房 について
コロイド金 について
免疫クロマトグラフィー について
分析 について