Ma Yunjian について
School of Food Science and Engineering Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), South China University of Technology, Guangzhou, 510640, P. R. China について
Li Yongru について
School of Food Science and Engineering Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), South China University of Technology, Guangzhou, 510640, P. R. China について
Ali Shahid について
School of Food Science and Engineering Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), South China University of Technology, Guangzhou, 510640, P. R. China について
Li Peilin について
School of Food Science and Engineering Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), South China University of Technology, Guangzhou, 510640, P. R. China について
Zhang Wuyuan について
Department of Biotechnology, Delft University of Technology, Delft, 2629HZ The, Netherlands について
Rauch Marine C. R. について
Department of Biotechnology, Delft University of Technology, Delft, 2629HZ The, Netherlands について
Willot Sebastien J.-P. について
Department of Biotechnology, Delft University of Technology, Delft, 2629HZ The, Netherlands について
Ribitsch Doris について
Austrian Centre for Industrial Biotechnology (ACIB), Tulln, 3430, Austria について
Choi Young Hae について
Institute of Biology Leiden, Leiden University, Leiden, 2333 BE The, Netherlands について
Choi Young Hae について
College of Pharmacy, Kyung Hee University, Seoul, 02447, Republic of Korea について
Alcalde Miguel について
Department of Biocatalysis, Institute of Catalysis CSIC, Madrid, 28049, Spain について
Hollmann Frank について
Department of Biotechnology, Delft University of Technology, Delft, 2629HZ The, Netherlands について
Wang Yonghua について
School of Food Science and Engineering Overseas Expertise Introduction Center for Discipline Innovation of Food Nutrition and Human Health (111 Center), South China University of Technology, Guangzhou, 510640, P. R. China について
Chemcatchem について
官能化 について
単供与体オキシゲナーゼ について
ペルオキシダーゼ について
共晶 について
触媒 について
ターンオーバー数 について
キャラクタリゼーション について
酵素 について
塩化物 について
バイオ触媒 について
安定剤 について
反応系 について
脂肪族アミン について
脂肪族アルコール について
第四アンモニウム について
アミノアルコール について
電子供与体 について
深共晶溶媒 について
ペルオキシゲナーゼ について
深共晶溶媒 について
コリンオキシダーゼ について
オキシ官能化反応 について
酵素一般 について
酸化,還元 について
オキシゲナーゼ について
触媒作用 について
添加剤 について
深共晶溶媒 について