Wang Ningning について
Key Laboratory of Nutrition, Metabolism and Food Safety, Shanghai Institute of Nutrition and Health, Shanghai Institutes for Biological Sciences (SIBS), Chinese Academy of Sciences (CAS), Shanghai, 200031, China について
Wang Ningning について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Liu Hongzhi について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Liu Guijun について
Key Laboratory of Nutrition, Metabolism and Food Safety, Shanghai Institute of Nutrition and Health, Shanghai Institutes for Biological Sciences (SIBS), Chinese Academy of Sciences (CAS), Shanghai, 200031, China について
Liu Guijun について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Key Laboratory of Nutrition, Metabolism and Food Safety, Shanghai Institute of Nutrition and Health, Shanghai Institutes for Biological Sciences (SIBS), Chinese Academy of Sciences (CAS), Shanghai, 200031, China について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
He Xuxiao について
Key Laboratory of Nutrition, Metabolism and Food Safety, Shanghai Institute of Nutrition and Health, Shanghai Institutes for Biological Sciences (SIBS), Chinese Academy of Sciences (CAS), Shanghai, 200031, China について
He Xuxiao について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Yin Chunzhao について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Yin Chunzhao について
School of Life Science and Technology, ShanghaiTech University, Shanghai, 201210, China について
Tu Qiaochu について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Tu Qiaochu について
School of Life Science and Technology, ShanghaiTech University, Shanghai, 201210, China について
Shen Xia について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Shen Xia について
School of Life Science and Technology, ShanghaiTech University, Shanghai, 201210, China について
Bai Wenqiang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Wang Qiang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Tao Yongzhen について
Key Laboratory of Nutrition, Metabolism and Food Safety, Shanghai Institute of Nutrition and Health, Shanghai Institutes for Biological Sciences (SIBS), Chinese Academy of Sciences (CAS), Shanghai, 200031, China について
Tao Yongzhen について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Yin Huiyong について
Key Laboratory of Nutrition, Metabolism and Food Safety, Shanghai Institute of Nutrition and Health, Shanghai Institutes for Biological Sciences (SIBS), Chinese Academy of Sciences (CAS), Shanghai, 200031, China について
Yin Huiyong について
University of the Chinese Academy of Sciences, CAS, Beijing, 10049, China について
Yin Huiyong について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, Beijing, China について
Yin Huiyong について
School of Life Science and Technology, ShanghaiTech University, Shanghai, 201210, China について
Redox Biology について
異化 について
感作 について
抗腫瘍作用 について
酵母 について
腫瘍 について
代謝産物 について
タンパク質 について
ミトコンドリア について
細胞増殖 について
異種移植 について
リソソーム について
肝細胞癌 について
アポトーシス について
オートファジー について
カテプシンD について
β-D-グルカン について
オートファジー阻害 について
リソソーム機能 について
肝細胞癌 について
抗腫瘍 について
細胞生理一般 について
抗腫よう薬の基礎研究 について
酵母 について
β-D-グルカン について
オートファジー について
リソソーム について
阻害 について
活性酸素種 について
アポトーシス について
促進 について
肝癌 について
抗腫瘍活性 について