Umaraw Pramila について
Division of Livestock Products Technology, Indian Veterinary Research Institute, Bareilly, India について
Umaraw Pramila について
Department of Livestock Products Technology, College of Veterinary and Animal Sciences, Sardar Vallabhbhai Patel University of Agriculture and Technology, Meerut, India について
Chauhan Geeta について
Division of Livestock Products Technology, Indian Veterinary Research Institute, Bareilly, India について
Mendiratta Sanjod Kumar について
Division of Livestock Products Technology, Indian Veterinary Research Institute, Bareilly, India について
Verma Akhilesh K. について
Department of Livestock Products Technology, College of Veterinary and Animal Sciences, Sardar Vallabhbhai Patel University of Agriculture and Technology, Meerut, India について
Arya Anita について
Division of Livestock Products Technology, Indian Veterinary Research Institute, Bareilly, India について
Journal of Food Processing and Preservation について
穀類 について
品質特性 について
防腐剤 について
遊離脂肪酸 について
好気性 について
食品 について
スナック食品 について
鶏肉 について
食品分析 について
動物タンパク質 について
タンパク質 について
微生物学 について
ハーブ について
繊維強化 について
酸化 について
粉体 について
粉製品 について
食品包装 について
野菜とその加工品 について
環境温度 について
貯蔵安定性 について
肉 について
パン について
防腐剤 について
オレガノ について