Gao Tian について
National Glycoengineering Research Center, State Key Laboratory of Microbial Technology, Shandong Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Glycobiology, Shandong University, China について
Gao Tian について
Laboratory for Marine Drugs and Bioproducts, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), China について
Yan Jingyu について
Key Laboratory of Separation Science for Analytical Chemistry, Dalian Institute of Chemical Physics, Chinese Academy of Sciences, China について
Liu Chang-Cheng について
National Glycoengineering Research Center, State Key Laboratory of Microbial Technology, Shandong Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Glycobiology, Shandong University, China について
Liu Chang-Cheng について
Laboratory for Marine Drugs and Bioproducts, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), China について
Palma Angelina S. について
UCIBIO, Department of Chemistry, Faculty of Science and Technology, NOVA University of Lisbon, Portugal について
Guo Zhimou について
Key Laboratory of Separation Science for Analytical Chemistry, Dalian Institute of Chemical Physics, Chinese Academy of Sciences, China について
Xiao Min について
National Glycoengineering Research Center, State Key Laboratory of Microbial Technology, Shandong Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Glycobiology, Shandong University, China について
Chen Xi について
Department of Chemistry, University of California, California, United States について
Liang Xinmiao について
Key Laboratory of Separation Science for Analytical Chemistry, Dalian Institute of Chemical Physics, Chinese Academy of Sciences, China について
Chai Wengang について
The Glycosciences Laboratory, Faculty of Medicine, Imperial College London, United Kingdom について
Cao Hongzhi について
National Glycoengineering Research Center, State Key Laboratory of Microbial Technology, Shandong Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Glycobiology, Shandong University, China について
Cao Hongzhi について
Laboratory for Marine Drugs and Bioproducts, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), China について
Journal of the American Chemical Society について
複合体 について
ラクトン について
ヒト について
硫酸化 について
基質 について
三糖類 について
ドナー について
糖タンパク質 について
細菌 について
エピトープ について
グリコシル化 について
グリコシルトランスフェラーゼ について
神経系 について
抗体 について
神経系疾患 について
糖質・糖鎖一般 について
硫酸化 について
HNK-1 について
エピトープ について
化学 について
酵素的合成 について