Dzah Courage Sedem について
Department of Food Science and Engineering, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China について
Dzah Courage Sedem について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Applied Sciences and Technology, Ho Technical University, Ho, Volta Region, HP217, Ghana について
Duan Yuqing について
Department of Food Science and Engineering, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China について
Zhang Haihui について
Department of Food Science and Engineering, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China について
Wen Chaoting について
Department of Food Science and Engineering, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China について
Zhang Jixian について
Department of Food Science and Engineering, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China について
Chen Guangying について
Key Laboratory of Tropical Medicinal Plant Chemistry of Ministry of Education, Hainan Normal University, Haikou, Hainan, 571158, China について
Ma Haile について
Department of Food Science and Engineering, School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, Jiangsu, 212013, China について
Food Bioscience について
超音波 について
含水量 について
抗細菌作用 について
腫瘍 について
音響発生 について
ヒドロキシルラジカル について
生物活性 について
多価フェノール について
LF【周波数】 について
酸化防止 について
フェノール類 について
抗酸化剤 について
抽出物 について
比較評価 について
超音波支援抽出 について
超音波支援抽出 について
ポリフェノール について
抽出条件 について
生物活性 について
抗酸化剤 について
ポリフェノール について
抽出物 について
収率 について
酸化 について
腫瘍 について
抗菌活性 について
超音波支援抽出 について
レビュー について