Shao Yan-hong について
National R&D Branch Center for Conventional Freshwater Fish Processing, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Shao Yan-hong について
Engineering Research Center of Freshwater Fish High-value Utilization of Jiangxi Province, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Zhang Yao について
National R&D Branch Center for Conventional Freshwater Fish Processing, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Zhang Yao について
Engineering Research Center of Freshwater Fish High-value Utilization of Jiangxi Province, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Liu Jun について
National R&D Branch Center for Conventional Freshwater Fish Processing, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Liu Jun について
Engineering Research Center of Freshwater Fish High-value Utilization of Jiangxi Province, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Tu Zong-cai について
National R&D Branch Center for Conventional Freshwater Fish Processing, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Tu Zong-cai について
Engineering Research Center of Freshwater Fish High-value Utilization of Jiangxi Province, Jiangxi Normal University, Nanchang, Jiangxi 330022, China について
Tu Zong-cai について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China について
Food Chemistry について
ELISA について
免疫グロブリンE について
免疫原性 について
酸化防止 について
消化 について
超音波 について
in vitro実験 について
タンパク質分解 について
消化性 について
ペプチド について
小分子 について
クロマトグラフィー について
免疫グロブリンG について
ラクトグロブリン について
前処理 について
超音波 について
β-ラクトグロブリン について
in vitro消化性 について
抗原性 について
抗酸化活性 について
食品蛋白質 について
消化 について
β-ラクトグロブリン について
抗酸化剤 について
IgG について
IgE について
結合活性 について
超音波 について
前処理 について