Rahbari Mahshid について
Iranian National Standards Organization, Standards Administration of Isfahan, Isfahan, Iran について
Rahbari Mahshid について
Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Hamdami Nasser について
Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technology, Isfahan, Iran について
Mirzaei Habibollah について
Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Jafari Seid Mahdi について
Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran について
Journal of Food Process Engineering について
電圧 について
電場 について
ネットワーク について
解凍 について
弾性 について
靱性 について
筋原線維 について
コラーゲン について
タンパク質 について
フィブリル化 について
可視化 について
多重化 について
筋形質 について
電界強度 について
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野菜とその加工品 について
高電圧 について
電場 について
解凍 について
鶏 について
胸 について
組織学 について
テクスチャー特性 について
研究 について