Peng Yongbo について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Ren Dandan について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Ren Dandan について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Ren Dandan について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Song Yuefan について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Song Yuefan について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Song Yuefan について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Wu Long について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Wu Long について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Wu Long について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Wang Qiukuan について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Wang Qiukuan について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Wang Qiukuan について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
He Yunhai について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
He Yunhai について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
He Yunhai について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Zhou Hui について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Zhou Hui について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Zhou Hui について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Liu Shu について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Liu Shu について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Liu Shu について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Cong Haihua について
College of Food Science and Engineering, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Cong Haihua について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing and Utilization of Liaoning Province, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
Cong Haihua について
National R&D Branch Centre for Seaweed Processing, Dalian Ocean University, Dalian 116023, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
低血糖症 について
2型糖尿病 について
遺伝子 について
血糖 について
高血糖症 について
糖尿病 について
インスリン抵抗性 について
薬物療法 について
酸化防止 について
遺伝子発現 について
糖尿病性腎症 について
併用効果 について
漢方製剤 について
合併症 について
グルコース輸送体 について
代謝異常・栄養性疾患一般 について
糖質代謝作用薬の基礎研究 について
II型糖尿病 について
ラット について
モデル について
高血糖症 について
糖尿病性腎症 について
フコイダン について
漢方処方 について
併用効果 について