Li Ying について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Qin Gaoyixin について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Cheng Chen について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Yuan Biao について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Huang Dechun について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Cheng Shujie について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Cao Chongjiang について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
Chen Guitang について
Department of Food Quality and Safety/National R&D Center for Chinese Herbal Medicine Processing, China Pharmaceutical University, 639 Longmian Avenue, Nanjing 210009, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
NMR【磁気共鳴】 について
酵素 について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
分子量 について
硫酸塩 について
多糖類 について
単糖類 について
抗腫瘍作用 について
乳房腫瘍 について
アップレギュレーション について
アポトーシス について
p53タンパク質 について
Baxタンパク質 について
MTT法 について
超音波支援抽出 について
多糖類 について
抽出法 について
多糖類 について
精製 について
特性化 について
抗腫瘍活性 について