Song Gongshuai について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Zhejiang Province Joint Key Laboratory of Aquatic Products Processing, Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, China について
Li Linqiu について
School of Public Health, Guangdong Medical University, China について
Wang Haixing について
Zhejiang Province Key Lab of Anesthesiology, The Second Affiliated Hospital and Yuying Children’s Hospital of Wenzhou Medical University, China について
Zhang Mengna について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Zhejiang Province Joint Key Laboratory of Aquatic Products Processing, Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, China について
Yu Xina について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Zhejiang Province Joint Key Laboratory of Aquatic Products Processing, Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, China について
Wang Jie について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Zhejiang Province Joint Key Laboratory of Aquatic Products Processing, Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, China について
Shen Qing について
Collaborative Innovation Center of Seafood Deep Processing, Zhejiang Province Joint Key Laboratory of Aquatic Products Processing, Institute of Seafood, Zhejiang Gongshang University, China について
Journal of Agricultural and Food Chemistry について
魚油 について
揮発分 について
脂肪酸 について
イオン について
蒸発 について
主成分分析 について
質量分析 について
品質 について
粘度 について
酸化 について
直交性 について
はんだ付 について
イオン化 について
部分最小二乗法 について
トリグリセリド について
魚油 について
REIMS について
酸化特性 について
多変量解析モデル について
リピドミクス について
食用油脂,マーガリン について
食品の分析 について
貯蔵 について
魚油 について
酸化 について
モニタリング について
はんだ付 について
鉄イオン について
質量分析 について
リピドミクス について