Gao Ming について
State Key Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology, Research Center for Eco-Environmental Sciences, Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100085, China について
Gao Ming について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100049, China について
Dong Zheng について
State Key Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology, Research Center for Eco-Environmental Sciences, Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100085, China について
Dong Zheng について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100049, China について
Sun Jinfang について
Key Laboratory of Environmental Medicine Engineering, Ministry of Education, School of Public Health, Southeast University, Nanjing, Jiangsu, 210009, China について
Liu Wei について
State Key Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology, Research Center for Eco-Environmental Sciences, Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100085, China について
Liu Wei について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100049, China について
Xu Ming について
State Key Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology, Research Center for Eco-Environmental Sciences, Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100085, China について
Xu Ming について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100049, China について
Li Changying について
State Key Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology, Research Center for Eco-Environmental Sciences, Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100085, China について
Li Changying について
Liver Research Center, Beijing Friendship Hospital, Capital Medical University, Beijing, 100050, China について
Zhu Pan について
Guangdong Provincial Center of Disease Control and Prevention, Qujiang City Guangzhou, 511430, Southern China について
Yang Xingfeng について
Guangdong Provincial Center of Disease Control and Prevention, Qujiang City Guangzhou, 511430, Southern China について
Yang Xingfeng について
Food Safety and Health Research Center, School of Public Health, Southern Medical University, Guangzhou, 100022, China について
Shang Xiaohong について
NHC Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Food Safety Research Unit (2019RU014) of Chinese Academy of Medical Science, China National Centre for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Wu Yongning について
Food Safety and Health Research Center, School of Public Health, Southern Medical University, Guangzhou, 100022, China について
Wu Yongning について
NHC Key Laboratory for Food Safety Risk Assessment, Food Safety Research Unit (2019RU014) of Chinese Academy of Medical Science, China National Centre for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Liu Sijin について
State Key Laboratory of Environmental Chemistry and Ecotoxicology, Research Center for Eco-Environmental Sciences, Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100085, China について
Liu Sijin について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100049, China について
Environmental Pollution について
カドミウム について
一次元 について
アポトーシス について
重金属 について
メタロチオネイン について
腎毒性 について
ターゲティング について
住民 について
中間体 について
肝細胞 について
中国南部 について
in vitro実験 について
キャラクタリゼーション について
偽遺伝子 について
エキソソーム について
カドミウム について
LncRNA について
MT1DP について
腎毒性 について
エキソソーム について
動物に対する影響 について
重金属とその化合物一般 について
肝臓 について
エキソソーム について
lncRNA について
カドミウム について
誘発 について
腎毒性 について
悪化 について