Xie Wanlin について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Huang Yuan について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Xiang Yuanzhi について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Xiong Shanbai について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Xiong Shanbai について
National R & D Branch Center for Conventional Freshwater Fish Processing, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Manyande Anne について
School of Human and Social Sciences, University of West London, Middlesex, UK について
Du Hongying について
Key Laboratory of Environment Correlative Dietology, Ministry of Education, College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Du Hongying について
National R & D Branch Center for Conventional Freshwater Fish Processing, Wuhan, Hubei, People’s Republic of China について
Food and Bioprocess Technology について
蛍光 について
消光 について
加水分解 について
静電相互作用 について
抗細菌薬 について
タンパク質 について
多重化 について
結合部位 について
多価フェノール について
ソウギョ について
タンパク質分解 について
アミノ酸 について
窒素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
第一アミン について
抗酸化剤 について
蛍光消光 について
トリプトファン残基 について
筋原線維蛋白質 について
ポリフェノール について
相互作用 について
蛍光 について
円偏光二色性 について
動物性水産食品 について
トリプトファン について
多重 について
分光法 について
多価フェノール について
魚類 について
筋原線維蛋白質 について
洞察 について