Luo Yanni について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
Tan Xuecai について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
Young David J. について
College of Engineering, Information Technology and Environment, Charles Darwin University, Darwin, NT, 0909, Australia について
Chen Quanyou について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
Huang Yuehui について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
Feng Defen について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
Ai Chenhao について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
School of Chemistry and Chemical Engineering, Guangxi University for Nationalities, Guangxi Key Laboratory of Chemistry and Engineering of Forest Products, Key Laboratory of Guangxi Colleges and Universities for Food Safety and Pharmaceutical Analytical Chemistry, Nanning, 530008, PR China について
Analytica Chimica Acta について
可視光 について
線形性 について
検出限界 について
センサ について
高感度 について
最適条件 について
光電気化学 について
ワンポット合成 について
アミノ糖 について
糖アルコール について
ピラノシド について
フラノシド について
グルコシド について
三糖類 について
光感受性 について
ヘテロ構造 について
アプタマー について
光活性化 について
電流応答 について
光電気化学センサ について
光電気化学アプtas について
TiO_2/BiOI/BiOBr について
ストレプトマイシン について
分析機器 について
電気化学反応 について
ストレプトマイシン について
ヘテロ構造 について
ストレプトマイシン について
高感度 について
光電気化学 について