Sun Yunfeng について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China について
Li Shuang について
Tianjin Key Laboratory of Risk Assessment and Control Technology for Environment and Food Safety, Institute of Environmental and Operational Medicine, Academy of Military Medical Science, Academy of Military Science, Tianjin 300050, China について
Chen Ruipeng について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China について
Chen Ruipeng について
Tianjin Key Laboratory of Risk Assessment and Control Technology for Environment and Food Safety, Institute of Environmental and Operational Medicine, Academy of Military Medical Science, Academy of Military Science, Tianjin 300050, China について
Wu Pian について
Tianjin Key Laboratory of Risk Assessment and Control Technology for Environment and Food Safety, Institute of Environmental and Operational Medicine, Academy of Military Medical Science, Academy of Military Science, Tianjin 300050, China について
Liang Jun について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, Tianjin University of Science & Technology, Tianjin 300457, China について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
毒素 について
ヒドロゲル について
オオムギ について
DNA【核酸】 について
コーヒー について
検出限界 について
セイヨウワサビペルオキシダーゼ について
ダイズ について
定量限界 について
エッチング について
Fusarium について
最適化 について
エンバク について
小分子 について
コムギ について
バイオアッセイ について
分析機器 について
標的 について
応答性 について
DNA について
ヒドロゲル について
T-2トキシン について
高感度 について