Evivie Smith Etareri について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, China について
Evivie Smith Etareri について
Department of Food Science and Human Nutrition, Faculty of Agriculture, University of Benin, Benin City, Nigeria について
Evivie Smith Etareri について
Department of Animal Science, Faculty of Agriculture, University of Benin, Benin City, Nigeria について
Abdelazez Amro について
Institute of Microbe and Host Health, Linyi University, Linyi, China について
Abdelazez Amro について
Department of Dairy Microbiology, Animal Production Research Institute, Agricultural Research Centre, Giza, Egypt について
Li Bailiang について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, China について
Lu Shijia について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, China について
Liu Fei について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, China について
Huo Guicheng について
Key Laboratory of Dairy Science, Ministry of Education, College of Food Science, Northeast Agricultural University, Harbin, China について
Frontiers in Microbiology (Web) について
大腸菌 について
炎症 について
血清 について
消炎作用 について
抗微生物作用 について
胆汁 について
無機質 について
黄色ぶどう球菌 について
乳酸菌 について
病原体 について
ブルガリア乳酸桿菌 について
in vitro実験 について
プロバイオティクス について
Lactobacillus delbrueckii について
総コレステロール値 について
L.bulgaricus について
プロバイオティクス について
抗炎症 について
耐性 について
重量 について
生化学 について
HDL について
LDL について
微生物の生化学 について
Lactobacillus について
抗微生物作用 について
細胞毒性作用 について
血液生化学 について
パラメータ について