Rojas M.L. について
Department of Agri-food Industry, Food and Nutrition (LAN), Luiz de Queiroz College of Agriculture (ESALQ), University of Sao Paulo (USP), Brazil について
Rojas M.L. について
Analysis and Simulation of Agro-food Processes group (ASPA), Food Technology Department, Universitat Politecnica de Valencia (UPV), Spain について
Rojas M.L. について
Direccion de Investigacion y Desarrollo, Universidad Privada del Norte (UPN), Trujillo, Peru について
Augusto P.E.D. について
Department of Agri-food Industry, Food and Nutrition (LAN), Luiz de Queiroz College of Agriculture (ESALQ), University of Sao Paulo (USP), Brazil について
Augusto P.E.D. について
Food and Nutrition Research Center (NAPAN), University of Sao Paulo (USP), Brazil について
Carcel J.A. について
Analysis and Simulation of Agro-food Processes group (ASPA), Food Technology Department, Universitat Politecnica de Valencia (UPV), Spain について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
物質移動 について
対流 について
粘弾性 について
超音波 について
加工時間 について
食品 について
前処理 について
食品加工 について
浸漬 について
脂肪族アルコール について
抗酸化能 について
再水和 について
対流乾燥 について
乾燥時間 について
総フェノール について
食品の乾燥 について
果実とその加工品 について
リンゴ について
超音波 について
支援 について
対流乾燥 について
エタノール について
前処理 について