Zhao Yan について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Tu Ting について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Tu Ting について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, China について
Tang Xiaoyan について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Zhao Shanshan について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Qie Mengjie について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Chen Ailiang について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Yang Shuming について
Institute of Quality Standard & Testing Technology for Agro-Products, Key Laboratory of Agro-product Quality and Safety, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100081, China について
Meat Science について
鉱物 について
信頼性 について
データベース について
豚肉 について
地理学 について
安定同位体 について
判別分析 について
直交性 について
主成分分析 について
部分最小二乗法 について
有機農産物 について
安定同位体比 について
窒素安定同位体比 について
生肉の品質と処理 について
安定同位体 について
元素 について
組合せ について
分析 について
中国 について
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豚肉 について
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地理 について
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同定 について