Yakushi Toshiharu について
Division of Agricultural Science, Graduate School of Science and Technology for Innovation, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Yakushi Toshiharu について
Department of Biological Chemistry, Faculty of Agriculture, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Yakushi Toshiharu について
Research Center for Thermotolerant Microbial Resources, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Takahashi Ryota について
Division of Agricultural Science, Graduate School of Science and Technology for Innovation, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Matsutani Minenosuke について
Division of Agricultural Science, Graduate School of Science and Technology for Innovation, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Kataoka Naoya について
Division of Agricultural Science, Graduate School of Science and Technology for Innovation, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Kataoka Naoya について
Department of Biological Chemistry, Faculty of Agriculture, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Kataoka Naoya について
Research Center for Thermotolerant Microbial Resources, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Hours Roque A. について
Centro de Investigacion y Desarrollo en Fermentaciones Industriales (CINDEFI), Universidad Nacional de La Plata - CONICET, La Plata, Argentina について
Ano Yoshitaka について
Department of Bioscience, Graduate School of Agriculture, Ehime University, Matsuyama 796-8566, Japan について
Adachi Osao について
Division of Agricultural Science, Graduate School of Science and Technology for Innovation, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Adachi Osao について
Department of Biological Chemistry, Faculty of Agriculture, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Matsushita Kazunobu について
Division of Agricultural Science, Graduate School of Science and Technology for Innovation, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Matsushita Kazunobu について
Department of Biological Chemistry, Faculty of Agriculture, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Matsushita Kazunobu について
Research Center for Thermotolerant Microbial Resources, Yamaguchi University, Yamaguchi 753-8515, Japan について
Enzyme and Microbial Technology について
結晶構造 について
酸化 について
大腸菌 について
遺伝子 について
ユビキノン について
クラスタ化 について
反応機構 について
酢酸菌属 について
プラスミド について
原核生物 について
Gluconobacter について
デヒドロゲナーゼ について
キノン について
脂環式化合物 について
窒素複素環化合物 について
共役ジエン について
ポリカルボン酸 について
プロテオバクテリア について
呼吸鎖 について
酢酸菌 について
ピロロキノリンキノン について
Gluconacetobacter について
L-ソルボソン について
ソルビソンデヒドロゲナーゼ について
2-ケト-L-グロン酸 について
微生物代謝産物の生産 について
微生物酵素の生産 について
ピロロキノリンキノン について
Gluconacetobacter について
膜結合 について
ピロロキノリンキノン について
依存性 について
酵素 について