Chimvaree C について
Postharvest Technology Program, School of Bioresources and Technology, King Monkut’s University of Technology Thonburi, Bangkok 10140, Thailand について
Chimvaree C について
Postharvest Technology Innovation Center, The Office of Commission of Higher Education, Bangkok 10140, Thailand について
Tepsorn R について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Science and Technology, Thammasat University, Pathum Thani 12121 について
Supapvanich S について
Department of Agriculture Education, Faculty of Industrial Education and Technology, King Monkut’s Institute of Technology Ladkrabang, Bangkok, 10520, Thailand について
Wongs-Aree C について
Postharvest Technology Program, School of Bioresources and Technology, King Monkut’s University of Technology Thonburi, Bangkok 10140, Thailand について
Wongs-Aree C について
Postharvest Technology Innovation Center, The Office of Commission of Higher Education, Bangkok 10140, Thailand について
Srilaong V について
Postharvest Technology Program, School of Bioresources and Technology, King Monkut’s University of Technology Thonburi, Bangkok 10140, Thailand について
Boonyaritthongchai P について
Postharvest Technology Program, School of Bioresources and Technology, King Monkut’s University of Technology Thonburi, Bangkok 10140, Thailand について
Boonyaritthongchai P について
Postharvest Technology Innovation Center, The Office of Commission of Higher Education, Bangkok 10140, Thailand について
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science について
包接化合物 について
粉体 について
細菌 について
抗細菌作用 について
精油 について
桿菌属 について
複合体 について
Pseudomonas について
シクロデキストリン について
カプセル封じ について
溶解性 について
芳香族化合物 について
不飽和アルデヒド について
オレフィン化合物 について
シナモン について
微生物増殖 について
精油,香料 について
シクロデキストリン について
シナモン について
精油 について
シンナムアルデヒド について
カプセル封じ について