Gao Yingying について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Guo Qingbin について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Guo Qingbin について
Key Laboratory of Food Nutrition and Safety (Tianjin University of Science and Technology), Ministry of Education, Tianjin 300457, China について
Zhang Kunlin について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Wang Nifei について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Li Chunrong について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Li Zhenjing について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Zhang Ailin について
College of food science and Bioengineering, Tianjin Agricultural University, Tianjin 300384, China について
Wang Changlu について
State Key Laboratory of Food Nutrition and Safety, College of Food Science and Engineering, Tianjin University of Science and Technology, Tianjin 300457, China について
Wang Changlu について
Key Laboratory of Food Nutrition and Safety (Tianjin University of Science and Technology), Ministry of Education, Tianjin 300457, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
NMR【磁気共鳴】 について
化学組成 について
沈殿 について
分子量 について
メチル化 について
多糖類 について
単糖類 について
発酵 について
スペクトル について
二次元 について
ヒラタケ属 について
in vitro実験 について
脂肪族アルコール について
脂肪酸 について
Pleurotus nebrodensis について
多糖類 について
分子構造 について
NMR について
in vitro発酵 について
短鎖脂肪酸 について
多糖類 について
Pleurotus について
多糖類 について
構造的特性 について
発酵 について