Wang Shan について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Wang Shan について
College of Fisheries and Life, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Xu Wenteng について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Li Ming について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Li Ming について
College of Fisheries and Life, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Wang Lei について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Xiu Yunji について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Xiu Yunji について
Mingbo Aquatic Ltd, Laizhou, China について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
College of Fisheries and Life, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Marine Science and Engineering College, Qingdao Agricultural University, Qingdao, China について
Wang Jie について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Wang Jie について
College of Fisheries and Life, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Lin Kai について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Zhai Jieming について
Marine Science and Engineering College, Qingdao Agricultural University, Qingdao, China について
Li Wensheng について
Marine Science and Engineering College, Qingdao Agricultural University, Qingdao, China について
Liu Jiangchun について
Marine Science and Engineering College, Qingdao Agricultural University, Qingdao, China について
Chen Songlin について
Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences (CAFS), Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Pilot National Laboratory for Marine Science and Technology (Qingdao), Qingdao, China について
Aquaculture Research について
脾臓 について
動物 について
クローン について
リボソームタンパク質 について
タンパク質 について
養殖 について
イントロン について
死亡率 について
水生動物 について
キャラクタリゼーション について
遺伝子 について
アップレギュレーション について
斑点 について
遺伝子発現パターン について
イリドウイルス について
免疫 について
Oplegnathus について
RPL10 について
斑点のあるKnifi顎のイリドウイルス について
遺伝子発現 について
顎 について
RPL10 について
クローニング について
イリドウイルス について
感染 について
発現 について
パターン解析 について