Du Junjie について
College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen City, 041004, China について
Du Junjie について
NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Wang Ting について
College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen City, 041004, China について
Zhou Qixing について
Key Laboratory of Pollution Processes and Environmental Criteria (Ministry of Education), Tianjin Key Laboratory of Environmental Remediation and Pollution Control, College of Environmental Science and Engineering, Nankai University, Tianjin, 300071, China について
Hu Xiangang について
Key Laboratory of Pollution Processes and Environmental Criteria (Ministry of Education), Tianjin Key Laboratory of Environmental Remediation and Pollution Control, College of Environmental Science and Engineering, Nankai University, Tianjin, 300071, China について
Wu Jianhu について
College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen City, 041004, China について
Li Guifeng について
College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen City, 041004, China について
Li Guoqin について
College of Food Science, Shanxi Normal University, Linfen City, 041004, China について
Hou Fen について
School of Public Administration, Shanxi University of Finance and Economics, Taiyuan, 030000, China について
Wu Yongning について
NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100022, China について
Ecotoxicology and Environmental Safety について
撹拌 について
生態 について
細菌 について
実生 について
生態学 について
表現型 について
沈着 について
酸化ストレス について
水耕 について
遺伝子 について
内生細菌 について
ストレス耐性 について
16S rRNA について
細菌群集 について
酸化グラフェン について
植物に対する影響 について
動物に対する影響 について
酸化グラフェン について
イネ について
根 について
細菌群集 について
撹乱 について