Hu Yujie について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, People’s Republic of China について
Hu Yujie について
Centre for Food Safety, School of Public Health, Physiotherapy and Sports Science, University College Dublin, Belfield, Dublin, Ireland について
Nguyen Scott V. について
Centre for Food Safety, School of Public Health, Physiotherapy and Sports Science, University College Dublin, Belfield, Dublin, Ireland について
Liu Chang について
Food Science and Engineering College, Beijing University of Agriculture, Beijing, People’s Republic of China について
Wang Wei について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, People’s Republic of China について
Dong Yinping について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, People’s Republic of China について
Dong Yinping について
Centre for Food Safety, School of Public Health, Physiotherapy and Sports Science, University College Dublin, Belfield, Dublin, Ireland について
Fanning Seamus について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, People’s Republic of China について
Fanning Seamus について
Centre for Food Safety, School of Public Health, Physiotherapy and Sports Science, University College Dublin, Belfield, Dublin, Ireland について
Li Fengqin について
Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Ministry of Health, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, People’s Republic of China について
Microbiology Resource Announcements について
蛍光 について
食品 について
遺伝子 について
ゲノム について
サルモネラ属 について
プラスミド について
定量的PCR法 について
Salmonella enterica について
実時間 について
分離株 について
遺伝子の構造と化学 について
食品の汚染 について
中国 について
食品 について
MCR について
遺伝子 について
保有 について
Salmonella について
分離株 について
ゲノム について
プラスミド について