Alemayehu Samuel について
Department of Biology, College of Natural and Computational Sciences, P.O. Box 231, Mekelle University, Mekelle, Tigray, Ethiopia について
Abay Fetien について
Department of Dryland Crop and Horticultural Sciences, College of Dryland Agriculture and Natural Resources, Mekelle University, Mekelle, Tigray, Ethiopia について
Ayimut Kiros Meles について
Department of Dryland Crop and Horticultural Sciences, College of Dryland Agriculture and Natural Resources, Mekelle University, Mekelle, Tigray, Ethiopia について
Assefa Dereje について
Department of Dryland Crop and Horticultural Sciences, College of Dryland Agriculture and Natural Resources, Mekelle University, Mekelle, Tigray, Ethiopia について
Chala Alemayehu について
Hawassa University, College of Agriculture, P.O. Box 5, Hawassa, Ethiopia について
Mahroof Rizana について
Department of Biological and Physical Sciences, South Carolina State University, Orangeburg, SC, 29117, USA について
Harvey Jagger について
Feed the Future Innovation Lab for the Reduction of Post-Harvest Loss, and Department of Plant Pathology, Kansas State University, Manhattan, KS, 66506, USA について
Subramanyam Bhadriraju について
Department of Grain Science and Industry, Kansas State University, Manhattan, KS, 66506, USA について
Journal of Stored Products Research について
水分 について
酸素 について
食品 について
マイコトキシン について
品質 について
アフラトキシン について
ヒヨコマメ について
発芽 について
エチオピア連邦民主共和国 について
二酸化炭素 について
農作物 について
パルス について
種子伝染 について
農民 について
ジュート について
ヒヨコマメ について
ハーメチック貯蔵 について
ガス濃度 について
種子感染 について
種子発芽 について
マイコトキシン について
野菜とその加工品 について
昆虫・ダニによる植物被害 について
食品の汚染 について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
物理的防除一般 について
エチオピア について
貯蔵 について
ヒヨコマメ について
かび について
成長 について
マイコトキシン について
蓄積 について
予防 について
発芽 について
評価 について