Huang Jialing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangsu Key Laboratory of Anaerobic Biotechnology, School of Environment and Civil Engineering, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Hu Xianda について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangsu Key Laboratory of Anaerobic Biotechnology, School of Environment and Civil Engineering, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Wang Lihong について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangsu Key Laboratory of Anaerobic Biotechnology, School of Environment and Civil Engineering, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Zhou Qing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangsu Key Laboratory of Anaerobic Biotechnology, School of Environment and Civil Engineering, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China について
Zhou Qing について
Jiangsu Cooperative Innovation Center of Water Treatment Technology and Materials, Suzhou University of Science and Technology, Suzhou, 215009, China について
Huang Xiaohua について
Jiangsu Collaborative Innovation Center of Biomedical Functional Materials, Jiangsu Key Laboratory of Biomedical Materials, School of Chemistry and Materials Science, Nanjing Normal University, Nanjing, 210046, China について
Chemosphere について
相互作用 について
個体群 について
ダイズ について
コムギ について
栄養失調 について
希土類元素 について
人口密度 について
生息密度 について
環境リスク について
希土類元素曝露 について
ダイズ個体群 について
コムギ個体群 について
正の相互作用 について
栄養水準 について
人口密度 について
重金属とその化合物一般 について
動物に対する影響 について
集団 について
相互作用 について
ランタン について
曝露 について