Jiang Yang について
College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control of Shandong Higher Education Institutes, Taian 271018, PR China について
Zhu Yuzhu について
College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control of Shandong Higher Education Institutes, Taian 271018, PR China について
Li Feng について
College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control of Shandong Higher Education Institutes, Taian 271018, PR China について
Du Jinhua について
College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control of Shandong Higher Education Institutes, Taian 271018, PR China について
Huang Qingrong について
Department of Food Science, Rutgers, The State University of New Jersey, 65 Dudley Road, New Brunswick, NJ 08901, USA について
Sun-Waterhouse Dongxiao について
School of Chemical Sciences, The University of Auckland, New Zealand について
Li Dapeng について
College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Key Laboratory of Food Processing Technology and Quality Control of Shandong Higher Education Institutes, Taian 271018, PR China について
International Journal of Biological Macromolecules について
水素結合 について
低温 について
擬塑性流体 について
弾性 について
ゲル について
静電相互作用 について
安定剤 について
脂質 について
ゼイン について
ぶどう酒 について
ペクチン について
ナノ粒子 について
共焦点レーザ顕微鏡 について
Pickeringエマルション について
搾り粕 について
Hawthornペクチン について
複合ナノ粒子 について
Pickeringエマルション について
コロイド化学一般 について
ワイン について
酸化 について
ペクチン について
ゼイン について
シェル構造 について
Pickeringエマルション について
安定化 について