Zhu Liye について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Zhu Liye について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
Huang Chuchu について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
Yang Xuan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Yang Xuan について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
Zhang Boyang について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Zhang Boyang について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
He Xiaoyun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
He Xiaoyun について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
Xu Wentao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing, 100083, China について
Xu Wentao について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
Huang Kunlun について
Key Laboratory of Safety Assessment of Genetically Modified Organism (Food Safety), Ministry of Agriculture, Beijing, 100083, China について
Huang Kunlun について
Key Laboratory of Precision Nutrition and Food Quality, Key Laboratory of Functional Dairy, Ministry of Education, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Ecotoxicology and Environmental Safety について
亜鉛 について
食品 について
重金属 について
過酸化水素 について
遺伝子 について
ヒト について
ホメオスタシス について
重金属汚染 について
ペルオキシダーゼ について
細胞毒性 について
アポトーシス について
DNA損傷 について
酸化ストレス について
プロテオミクス について
HepG2細胞 について
ペルオキシレドキシン について
アフラトキシンB1 について
プロテオーム について
Zn について
細胞毒性 について
亜鉛フィンガー蛋白質 について
動物に対する影響 について
重金属とその化合物一般 について
プロテオミクス について
ヒト肝細胞 について
HepG2細胞 について
アフラトキシンB1 について
誘導 について
細胞毒性 について
亜鉛 について